Tietoja

fillarantti
Hämeenlinna, Finland

Bio: Pyöräilyyn hurahtanut ja eläkkeellä reilu kuusi vuotta ollut hemmo, joka harrastaa matkapyöräilyä ulkomailla ja kotimaassa. Eläkevuosien aikana kilsoja on kertynyt noin 85000 km maantiepyörällä, reissupyörällä tai maasturilla. Kokonaissaldossa mennään jo vahvasti kolmatta kierrosta maapallon ympäri.

View complete profile

 

4 kommenttia artikkeliin ”Tietoja

 1. Sami I. 18.6.2015 / 19.11

  Hei!

  Minä olen etsinyt juuri tuollaista eturenkaan akseliin kiinnitettävää matkamittaria, mikä Teillä oli pyörässänne vuonna 1976. Mikä sen merkki oli ja mistäköhän niitä mahtaisi saada?

  • fillarantti 20.6.2015 / 8.48

   Terve vaan Sami! Tuosta on niin pitkä aika, etten jaksa muistaa mittarin merkkiä. Siihen aikaanhan nuo olivat käytössä eikä ole enää minulla tallessa. Joten en pysty auttamaan, sorry!

 2. Antti Karppinen 8.11.2015 / 16.31

  Moi! Osaatko sanoa onko Mallorcalla tai Gran canarialla vuokrattavana cyclocrosseja? Kaikki viestit mitä löytyy on joko maantie tai maastopyöristä. Kumpaa paikkaa suosittelisit viikon fillarointijaksolle tammikuussa?

  • fillarantti 10.11.2015 / 10.39

   Terve kaima-Antti! Olen ollut fillarimielessä Gran Canarialla kahteen kertaan joskus marras-joulukuun taitteessa ja taas Mallorcalla samoin kakksi kertaa loppukeväällä huhti-toukokuun vaihteessa. Ilmojen puolesta ilman muuta tammikuussa parempi paikka on tuo Gran Canaria. Mallorca on sen verran pohjoisessa, että kevät ei liene silloin vielä kunnolla alussa. Gran Canarialla olin Mas Palomas tuossa Playa del Inglesin naapurissa. Siellä on hyvin varustettu Free Motion-liike, jolla on toimipaikat Melonerasissa, Inglesissa ja Puerto Moganissa. En muista cycloista, mutta hyvär nettisivut… http://www.free-motion.com. Käy kurkkaamassa. Sinällään maantiepyörä siellä on ihan hyvävaihtoehto. Ainakin noita maasto- ja jopa sähköpyöriä oli valikoimassa! Sin’ällään siellä ei ole niin monipuoliset fillarointimaastot kuin Mallorcalla. Rannikkotie ja aina lähtee ylös vuorille tie sisämaahan, mutta kyllä reittejä ja karttoja saa myös tuolta Free Motion-liikkeestä. Jos vaan haluaa ja jaksaa kiivetä! Mallorcalla vastaavasti löytyy sekä tasamaata että vuoria, mutta ilmat tuohon aikaan lienevät oikukkaat. Muita lämpimiä paikkoja tammikuussa lienevät Teneriffa, Lanzarote ja uutena kuulemma nousukohteena myös Fuerto Ventura, missä on vähemmän kiipeämistä.

   Itse ole taas huhtikuussa menossa Mallorcalle, ellei sitten loppuvuodesta vielä innostu jonnekin lämpimään!

   Ei muuta kuin menoksi vaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s